forside
 

 Forside

 
  Brugernavn:

  Password
:
   Glemt Password?
 Opret firmaprofil
 Læs betingelserne

   Aktuelle tilbud
   Artikelbase
   Billedbank
   Brugtmarked
   Debat Forum
   Downloads
   Guides
   Farver og Mål
   Jobmarked
   Kalenderen
   Medieinformation
   Medie Jura
   Netradio / Net-TV
   Nyheder / Presse
   Nyheds feeds
   Oplysningen
   Produktkatalog
   Sig din mening
   SMS Marketing
   Tilmeld nyhedsbrev
   Tips og tricks
   Verdens aviser
   Viden Om:


ForsideLinks

Der er hjælp at hente på nettet, når du skal finde det bedste mobiltilbud, det mest energirigtige køleskab eller en rimelig rente på billånet.

Det kan være svært at gennemskue priserne på varer og ydelser som forsikringer, bredbånd og bankrenter. Men på internettet er der masser af hjemmesider, hvor du kan sammenligne priser.

Der er tusindvis af kroner at spare, hvis du gider bruge nogle få minutter på at surfe. Her er et udpluk af de mest brugbare sider.

Links på nettet

A-kasse: Betaler du hver måned en masse penge til a-kassen uden helt at vide, hvad du får for dem? På adir.dk kan du se, hvor mange penge der går til administration, og dermed hvor effektiv din a-kasse er.

Bankpriser: mybanker.dk kan du finde dagsaktuelle priser på lån og gebyrer i flere end 70 danske pengeinstitutter. Priserne er sorteret, så du lynhurtigt får et overblik over, hvilken bank der giver det bedste andelsboliglån, forbrugslån eller hvad du har brug for. Pengepriser.dk er et alternativ.

Benzin: Det kan være en fordel at tjekke benzinprisen, inden du kører ned for at tanke. På fdmbenzinpriser.dk kan du hele tiden følge prisændringerne og se, hvor det er billigst at fylde brændstof i tanken. Med omkring 1000 prisindberetninger i døgnet er der gode chancer for, at prisen er helt aktuel.

Biler: Er din tillid til brugtvognsforhandlere begrænset, kan det være en god idé at kigge forbi bilpriser.dk . Her kan du få en vurdering af, hvor meget din egen bil er værd, samt se, hvor meget du skal give for eksempelvis en brugt Fiat Punto fra maj 1999.

Bredbånd: Teleprisguide.dk er et godt redskab, hvis du vil finde den billigste bredbåndsløsning til dit behov. Det er også muligt at søge efter 'pakkeløsninger', der kombinerer internet-, fastnet- og mobilabonnement. Telepriser.dk er en anden prisguide til telemarkedet.

Bøger: Vil du have din bog sendt direkte til sommerhuset, er bogpriser.dk et godt sted at søge. Siden sammenligner udvalg, priser og leveringstid i danske netboghandler. En hurtig søgning på 'Harry Potter og Halvblodsprinsen' viser, at priserne svinger med mere end 100 kroner på et eksemplar, der bliver leveret inden for to dage.

El: Du kan frit vælge el-selskab, og derfor er der god grund til at undersøge, om du kan spare penge på energiforbruget. Tast det årlige forbrug samt din landsdel ind på elpristavlen.dk og se, hvor du får den bedste el-pris.

Flyttepriser: flyttepriser.com kan du indtaste, hvor du skal flytte til og fra, hvor stor dit hus/din lejlighed er, og hvor tæt dit hjem er møbleret. Derefter modtager du skriftlige tilbud fra de tilmeldte flyttefirmaer.

Forsikringer: Forsikringer er svære at gennemskue, men der er hjælp at hente på forsikringsluppen.dk , der sammenligner hus-, bil- og familieforsikringer. Skal du ud at rejse, så tjek forsikringsagenten.dk, der har specialiseret sig i rejseforsikringer.

Fotos: Ferien er slut, og nu skal billederne fremkaldes. Læg vejen forbi digifotopriser.dk og se, hvad forskellige fremkaldelser koster. Priserne bliver opdateret to gange om dagen, men siden tager ikke højde for mængderabat. Digitalfotoonline.dk er et alternativ.

Hvidevarer: Hvis du vil have en billig og samtidig miljøvenlig tørretumbler eller fryser, er hvidevarepriser.dk et godt sted at lede. Siden oplyser om både energiforbrug og priser på alle slags hvidevarer. Du kan også se, hvor meget el dit gamle køleskab bruger, og afgøre, om det er på tide at skifte det ud.

Kontaktlinser: pricerunner.com kan du sammenligne priser på alt fra kontaktlinser over madrasser til barbermaskiner, blækpatroner og barbiedukker. Kelkoo.com er et andet sted at sammenligne priser på alverdens produkter.

Mobiltelefoner: Prisen på en mobiltelefon kan variere mange hundrede kroner. Eksempelvis svinger prisen ifølge mobilpriser.dk 572 kroner fra den billigste til den dyreste Nokia 6111.

Musikinstrumenter: Står du og mangler en ny stortromme, eller er el-guitaren ved at være lidt for 80'er-agtig, kan instrument-priser.dk være en mulighed. Siden giver overblik over priser, men antallet af forhandlere i basen er begrænset.

Rejser: Der kan være mange penge at spare på en flyrejse. Brug to minutter på at søge på flyrejsen.dk og find den billigste billet. Siden giver også gode råd om, hvortil og hvornår det er nemmest at finde billige billetter. Vær dog opmærksom på, at lavprisselskaberne kan have særlige kampagnepriser, der ikke er med i sammenligningen.

Studiebøger: Hvis du vil have SU'en til at række så langt som muligt, kan det anbefales at prøve pensum.dk . Her kan du finde den laveste pris på dine pensumbøger. Hvis den er helt gal med økonomien, kan du overveje at bruge brugtbørsen, som også findes på siden.

Tandlægepriser: Det kan være en dyr fornøjelse at gå til tandlægen. På taenk.dk kan du sammenligne tandlægepriser på en lang række behandlinger. En hurtig søgning viser, at der er flere tusinde kroner at spare på en operativ fjernelse af en visdomstand.


Hele sætning Alle ord
 


© visible 2004 | dansk-reklameguide.dk